Sleva 10% na veškerý sortiment s kódem: jarni-uklid

Eliška a její tipy na úklid, znáte je taky?

Hledáte tipy a triky, jak udržet vaši domácnost čistou a krásnou? Pak vás potěší naše nová spolupráce s Eliškou, známou také jako Perfekcionistka Eliška!

Eliška je vášnivá fanynka úklidu, čistoty a organizace domácnosti. Na svém profilu sdílí stovky úžasných tipů a triků, jak si usnadnit práci a zútulnit domov. 

Nechte se inspirovat Eliščiným profilem na Instagramu:

  • Praktické tipy pro úklid: Eliška sdílí rychlé a efektivní tipy pro úklid všech oblastí vašeho domova, od kuchyně a koupelny až po ložnici a obývací pokoj. Naučí vás, jak si usnadnit práci a zbavit se i těch nejodolnějších nečistot za pomoci ekologických prostředků Nanolab.
  • Recenze produktů: Eliška testuje širokou škálu produktů pro úklid a praní a sdílí své upřímné recenze se svými sledujícími. Díky ní se dozvíte, které produkty jsou skutečně efektivní a které se vám vyplatí vyzkoušet.
  • Organizační tipy: Eliška vám poradí, jak si uspořádat úložné prostory a zbavit se chaosu v domácnosti. Díky jejím tipům budete mít vždy vše na svém místě a ušetříte spoustu času a energie.
  • Motivace a inspirace: Eliška je plná energie a motivace a její profil vás zaručeně nakopne k tomu, abyste se pustili do úklidu s chutí.

 

Sledujte Elišku na Instagramu a nenechte si ujít žádný z jejích tipů a triků!

https://www.instagram.com/perfekcionistkaeliska/

 

TIP 1: Věděli jste, že skvrny od potu na Vašem oblečení lze lehce odstranit? Vyhodili jste Vaše oblíbené tričko, protože prací prášek ani gel tyto skvrny nevypral? Tak tady máte Elišky tip, který určitě oceníte!

 

 

TIP 2: Váš muž se vrátil z práce, kluci z fotbalového tréninku a z Vaší útulné předsíně se rázem line nelibý zápach?
Zkuste další tip Elišky, tentokrát na odstranění zápachu z bot!

 

 

TIP 3: Věděli jste, že je ocet skvělým pomocníkem, ale zároveň může také napáchat škodu ve Vaší domácnosti?
Tipy, na co si dát pozor, Vám ukáže Eliška v následujícím videu:
 
 
 
 
Jaké další TIPY najdeš na profilu perfekcionistkaeliska?