SLEVA 10% na nákup s kódem: jarni-uklid

Hodnocení obchodu

4,9 132 hodnocení
5
128x
4
3x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JA Avatar autora Jiřina Andělová | 28.7.2022
Ano nádherně provoní prádlo a dlouho vůně vydrží
YP Avatar autora Yvona Bímová(Elektrik Partner s.r.o.) | 27.7.2022
Avatar autora Petra Šlezingerová | 27.7.2022
Není co vytknout. Děkuji
IS Avatar autora Ilona Svobodová | 26.7.2022
*****
JL Avatar autora Jakub LOHR | 26.7.2022
KB Avatar autora Kristýna Bažantová | 26.7.2022
Avatar autora | 26.7.2022
Vše bez problému, rychlé dodání, dobře zabaleno, milý malý dáreček k objednávce, který se mi perfektně hodí na dovolenou (malý pytlík pracího mýdla - opravdu využiji).
JK Avatar autora Jana Kekrtova | 19.7.2022
Jsem moc spokojená vůně úžasné
R Avatar autora Radana+Masopustová | 19.7.2022
Děkuji za skvělé vyrobky krásně voní a i vonné sáčky jsou kouzelné. I klientky mého kosmetického Studia Radana jsou velmi spokojené. Děkuji za Váš přístup je na jedničku Radana
IH Avatar autora Ivana Hořínková (Administrátor) 19.7.2022
Díky Vašemu salónu jsme našim zákazníkům blíž :), my děkujeme Vám! Těšíme se na další spolupráci ;) I. Remešová
IK Avatar autora Ivana Králíčková | 17.7.2022
Krásné vůně, rychlé dodání. Velká spokojenost.
NJ Avatar autora Nikol Jarková | 7.7.2022
Doporučuji,úžasná vůně????????????
AK Avatar autora Alena Kudrnová | 6.7.2022
Rychlé dodání. Funkční koule.
IR Avatar autora Ivana Remešová (Administrátor) 6.7.2022
Všem moc ze srdce děkujeme za krásné recenze :). Ceníme si každého zákazníka, rádi Vám děláme radost, jsme tu pro Vás! Nebojte se nám říct náměty na zlepšení, jste naší inspirací ;). Ještě jednou děkujeme a těšíme se na Vaši další návštěvu! Za Pinny - I. Remešová
IB Avatar autora Ilona Brostikova | 28.6.2022
RYCHLÉ DODÁNÍ,DĚKUJI
Avatar autora | 28.6.2022
+ Vše v pořádku, rychlé doručení, parfémy na prádlo značky Horomia jsou pro mě TOP

MN Avatar autora Michal Novák | 22.6.2022
Zatím není možné ohodnotit ale vůně je pěkná.
MP Avatar autora Mgr. Petra Přibylová | 2.6.2022
- Velmi rychlé vyřízení objednávky i dodání zboží. - Obchod doporučuji. - Aviváže Horomia nádherně voní, provoní celý šatník i dům. - Vyzkoušeny Baby talco a Peonia a jsou boží ????
MB Avatar autora Markéta Burešová | 30.5.2022
Krásná jemná, ale držící vůně.
IB Avatar autora Iveta Bartošová | 22.5.2022
Velká spokojenost s rychlým dodáním, krásně voní všechny druhy.
MB Avatar autora Markéta Burešová | 12.5.2022
Velice příjemná vůně a na prádle drží
MS Avatar autora Marcela Spurná | 5.5.2022
Jsem velmi spokojená. Velmi rychlé dodání a parfémy krásně voní.
Nahoru
133 položek celkem